Η Χριστιάνα Αριστοτέλους πραγματοποίησε σύνδεση μέσω Skype με την πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου “Alpha Καλημέρα” όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη καθημερινότητα στο σπίτι και για το πώς βιώνει.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε ωστόσο να αναφέρει πως σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για την οικογένεια της, αφού ο μικρός Ανδρέας κλείνει ενός έτους και έχουν γενέθλια.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως θα το γιορτάσουν σήμερα, ενώ αποκάλυψε πως απ’ το πρωί έχουν ήδη τραγουδήσει το “Happy Birthday” τρεις φορές για προετοιμασία. Με μια τούρτα, μπαλόνι και μπόλικη αγάπη θα σβήσουν τα πρώτα κεράκια του “Εφραίμ Junior”.

“Σήμερα δεν ζύμωσα, είμαι στη διαδικασία ετοιμασίας της τούρτας του γιου μου, γιατί είναι μια πάρα πολύ ξεχωριστή μέρα για εμάς εδώ στο σπίτι, τραγουδήσαμε ήδη τρεις φορές το “Happy Birthday” για να κάνουμε ζέσταμα. Είναι τα πρώτα μας γενέθλια και είναι πολύ συγκινητικό, τέτοια ώρα είχε ήδη γεννηθεί, θυμάμαι την φατσούλα του που μόλις τον είχα δει μπροστά μου, είναι απίστευτο πόσο έχει περάσει ένας χρόνος. Με την Μελίνα το είχα καταλάβει πιο πολύ, τώρα είναι πιο γρήγορες οι ταχύτητες. Θα παραγγείλουμε μπαλόνια”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ