Καλεσμένη σε ένα διαφορετικό podcast του Zulucast βρέθηκε η παρουσιάστρια του “Με αγάπη Χριστιάνα”, Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία μεταξύ άλλων θεμάτων για την γυναίκα, το Θεό, την καριέρα, την οικογένεια και τις αληθινές αξίες της ζωής, εκμυστηρεύτηκε την εμπλοκή που είχε σε αίρεση όντας έφηβη.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

 

“Eίχα μπλέξει σε αίρεση όταν ήμουν μικρή. Ήταν μια περίοδος που πήγαινα κατηχητικό και μια φίλη μού είπε έλα να σε πάρω εκεί που πηγαίνω. Νόμιζα ότι ήταν κατηχητικό, για αυτό με άφηνε και η μητέρα μου. Ήμουν 13-14 ετών. Πήγαινε σε ένα διαμέρισμα και ήταν μια ομάδα ανθρώπων που μιλούσαν για τον Θεό.

Κάποια στιγμή άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι περίερφο συνέβαινε αλλά δεν μίλησα σε κάποιον… μέχρι που μου είπαν να με βαφτίσουν. Δεν πήγα να με βαφτίσουν.

Όταν ήμασταν μωρά, ήμασταν πιο αναξάρτητα από ότι τώρα, γιατί μεγαλώναμε στην αυλή και στις γειτονιές. Το είπα στην μητέρα μου και έπιασε τηλέφωνα στην Αρχιεπισκοπή, μέχρι που έμαθα που πήγαινα. Είχα φάει “κόλλημα”, πήγαινα στο σχολείο με την Καινή Διαθήκη και διάβαζα και μου φώναζε ο δάσκαλος.”

Δείτε το απόσπασμα στο 43.35!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ