Για μια ακόμη φορά η Ιταλίδα blogger Chiara Ferragni εντυπωσίασε τους πιστούς διαδικτυακούς της ακολούθους με το εκλεπτυσμένο και μαξιμαλιστικό γούστο της. Από το χριστουγεννιάτικο στολισμό της δεν θα μπορούσε να λείπει μια δόση glam και υψηλής αισθητικής.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με την οικογένειά της στο σπίτι της στο Μιλάνο, δεν μοιάζει σε τίποτα με τα τυπικά χριστουγεννιάτικα δέντρα όπως τα έχουμε συνηθίσει.

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ξενάγησε τους διαδικτυακούς της φίλους στο εσωτερικό του σαλονιού της και τους άφησε “άφωνους” με τις ικανότητες του δέντρου της. Όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει, το δέντρο είναι πανύψηλο αλλά και πολύχρωμο ενώ αλλάζει χρώματα με ένα χτύπημα του χεριού της.

https://www.instagram.com/reel/CWQGqEnBUvJ/?utm_source=ig_embed

Η γνωστή fashion blogger απολαμβάνει να περνάει στιγμές με την οικογένειά της στον χώρο δίπλα από το δέντρο της που είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ζεστές γωνιές του σπιτιού της, με cosy διάθεση και στιλ. Γύρω από το εντυπωσιακό δέντρο έχουν τοποθετηθεί τα αγαπημένα παιδιά των μικρών της, ώστε να μην τα αποχωρίζονται ούτε στιγμή.

Όπως η ίδια δηλώνει, είναι λάτρης των Χριστουγέννων και έτσι δεν χρειάζεται να περιμένει μέχρι το Δεκέμβριο για να ξεκινήσει τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της. Η νεαρή μαμά και επιχειρηματίας δεν χάνει στιγμή να φωτογραφίζεται δίπλα σε χριστουγεννιάτικα σκηνικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ