Δηλώσεις στην εκπομπή “Το Πρωινό” παραχώρησε η μητέρα της Μαριαλένας, μετά τον χθεσινό ημιτελικό του Survivor.

Η κ. Γεωργία έκανε αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της σχέσης της κόρης της με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, όπως για παράδειγμα πως δεν είναι πάλι μαζί. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει για πρώτη φορά πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, δεν αντάλλαξε κουβέντα, αλλά ούτε και βλέμμα με την οικογένεια του Σάκη Κατσούλη, δείχνοντας μας πως δεν υπάρχουν σχέσεις.

Η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει, πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Σάκη Κατσούλη – Γιώργου Λιβάνη πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης, ο πρώτος. Θέλησε να επικοινωνήσει με τον γνωστό τραγουδιστή για να τον ρωτήσει εάν θα ήθελε να μεταφέρει κάποιο μήνυμα στην Μαριαλένα.

Όπως ανέφερε:

“Καθόμασταν δίπλα δίπλα με την οικογένεια του Σάκη, ούτε αντάλλαξα βλέμματα ούτε και τίποτα άλλο. Ο Σάκης Κατσούλης πήρε τηλέφωνο τον φίλο της Μαριαλένας, τον Γιώργο Λιβάνη πριν μπει στο Survivor για να τον ρωτήσει αν θέλει να της μεταφέρει τίποτα. Εγώ θα την συμβούλευα από τη στιγμή που θέλεις παιδί μου, προχώρα αλλά θα είσαι άξια της μοίρας σου… Δεν τον πιστεύω πια, δεν το πιστεύω» συμπλήρωσε με νόημα η Γεωργία Ρουμελιώτη. Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει χίλια πρόσωπα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ