Απίστευτες αποκαλύψεις για τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, έκανε η Έλλη Γελεβεσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Έλλη Γελεβεσάκη, υπήρξε ζευγάρι  με τον Σάκη Κατσούλη πριν από χρόνια και πριν εκείνος γίνει ζευγάρι με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Ο Σάκης μπήκε προετοιμασμένος στο Survivor. Γνώριζε ότι το love story τους πουλάει και ξέρει να χειρίζεται τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, αλλά είναι πιόνι του Σάκη, ο οποίος είναι πολύ χειριστικός άνθρωπος και θεωρώ ότι κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα. Πιστεύω ότι μπήκε στο παιχνίδι για να γίνει διάσημος και να κερδίσει το έπαθλο. Όλο αυτό το διάστημα δεν μιλιόντουσαν, δεν τη διεκδίκησε ποτέ.

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει πρόταση γάμου και θεωρώ ότι δεν θα είναι μαζί όταν τελειώσει το παιχνίδι. Ο Σάκης θα θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του. Αν καταλάβει ότι πουλάει μαζί με τη Μαριαλένα μπορεί να μείνει μαζί όμως. Αν όμως δει ότι μπορεί να σταθεί μόνος του, θα μείνει μόνος του», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Έλλη Γελεβεσάκη

Για τον Γιώργο Λιβάνη, η Έλλη Γελεβεσάκη τόνισε: «Μιλήσαμε και τον ρώτησα τι γίνεται με τη Μαριαλένα. Δε μου απάντησε τίποτα. Έσκυψε το κεφάλι και γέλασε. Τον ρώτησα αν θα την περιμένει να βγει από το παιχνίδι και μου απάντησε “με κοροϊδεύεις;”. Θεωρώ ότι δεν έκανε κακό στον Γιώργο Λιβάνη όλο αυτό που συνέβη. Πήρε δημοσιότητα χωρίς να κάνει τίποτα».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ