Περίοδος καλοκαιρινών διακοπών είναι αυτή που διανύουμε για τα περισσότερα από τα μέλη της ελληνικής showbiz, που έχουν ολοκληρώσει τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και μπορούν να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους μέχρι την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια Βαρθακούρη που βρίσκεται στην Επίδαυρο, στο εξοχικό που διατηρούν εκεί ο Χάρης και η Αντελίνα. Μαζί με τις δύο κόρες τους, Μελωδία και Λιόνη, η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής δεν σταματούν να απολαμβάνουν τα μπάνια τους και τις εξορμήσεις στην παραλία, αλλά και την πισίνα που διαθέτει η εξοχική τους κατοικία.

Με μεγάλο κήπο και θέα στη θάλασσα, πρόκειται για ένα εξοχικό που πολλοί θα ήθελαν να περάσουν εκεί τις διακοπές τους, ενώ η οικοδέσποινα του Αντελίνα, μοιράστηκε μαζί μας μερικά πλάνα από τα παιχνίδια των κοριτσιών της στην πισίνα και όλα όσα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν “πιάτο” από εκεί.

Επίδαυρος for ever! Στον τόπο που αγαπώ και μ’ αγαπάει…γιατί εκεί είναι το μυστικό της ευτυχίας έγραψε μεταξύ άλλων μέσα από τα stories της, μη μπορώντας να κρύψει την αγάπη που τρέφει για το μέρος αυτό.

Ενώ μας καλημέρισε και από το Home sweet home της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ