Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο ίδιος αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στην απόφασή του να απομακρύνει από το κοινό της θεατρικής του παράστασης τη Σάσα Σταμάτη.

«Δεν έχω κανένα θέμα ή κάτι να με χωρίζει από τη Σάσα Σταμάτη. ίχα θέμα με την πράξη της. Οποιουδήποτε άλλου να ήταν αυτή η πράξη, θα ήμουν απέναντι. Το θέατρο για εμάς που είμαστε σε αυτό, που πολύς κόσμος μπορεί να μην το ξέρει, έχει κάποιους κανόνες. Και μερικοί είναι άγραφοι κανόνες. Ένας από τους κανόνες είναι ότι δεν έχεις το δικαίωμα να σταματήσεις μία παράσταση και να πατήσεις το πόδι σου πάνω στη σκηνή για να τη διακόψεις.

Έχεις το δικαίωμα ως θεατής από τα αρχαία χρόνια μέχρι και ντομάτες να ρίξεις από τη θέση σου. Μπορείς να φωνάξεις ‘ου’, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά αυτό το έχει κάνει μόνο η χούντα. Την πράξη λοιπόν δεν μπορούσα να τη δεχθώ λίγες ημέρες μετά, γιατί θα ήταν σαν να συναινούσα ή σαν να μην υπερασπιζόμουν τον λόγο για τον οποίο διάλεξα να γίνω ηθοποιός»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ