Χωρισμός μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης για τον Μπουράκ Χακί και την Χαρά Παππά!

Όπως γνωστοποίησε ο Τούρκος ηθοποιός στα ΜΜΕ της χώρας του, το μοντέλο και ο ίδιος έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και ο λόγος; Η καραντίνα! Φαίνεται πως ο αυτοπεριορισμός που είχε κατ΄επέκταση και αποτέλεσμα την απόσταση, έβγαλε τα προβλήματα στη φόρα.

Μάλιστα, στις δηλώσεις του αποκάλυψε πως η Χαρά ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση χωρισμού:

Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας

Μετά την δημόσια τοποθέτηση του, ο καλλιτέχνης διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την Ελληνίδα καλλονή στο Instagram εκτός από μία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ