Συγκρούσεις και διαφωνίες υπήρξαν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, με τη νέα φωτογράφιση αποχώρησης να διχάζει τους κριτές του GNTM οι οποίοι διαφώνησαν έντονα μπροστά στις παίκτριες. 

Αρχικά, Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας συγκρούστηκαν αρκετές φορές για τις πόζες των υποψήφιων top models στην φωτογράφιση, που είχαν κληθεί να ποζάρουν ως… παίκτριες ποδοσφαίρου.

Η εμπειρία του Γιώργου Καράβα στο ποδόσφαιρο προκάλεσε «πονοκέφαλο» στην Βίκυ Καγιά, η οποία σχολίαζε τις λήψεις με τον κριτή δίπλα της να εκφράζει διαρκώς την διαφωνία του, μιας και οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να ποζάρουν με αυθόρμητες κινήσεις, όπως θα έπαιζαν κανονικά ποδόσφαιρο. Η Βίκυ Καγιά έδινε περισσότερη έμφαση στο αποτέλεσμα της φωτογραφίας κι ο Γιώργος Καράβας στο γεγονός πως οι παίκτριες πολλές φορές έκαναν επιτηδευμένες κινήσεις στο φακό και δεν κοιτούσαν την μπάλα. Η Καγιά ανέφερε συνεχώς πως τα κορίτσια είναι μοντέλα και δεν ξέρουν πως να είναι μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον ενώ ο Καράβας επέμενε για το αντίθετο. Η διαμάχη τους έφτασε σε τέτοιο σημείο που ο δεύτερος σηκώθηκε από την καρέκλα και πήγε να πιει νερό.

«Προσπαθείς να επιβληθείς με το ζόρι Γιώργο μου, η γνώμη σου και η γνώμη μου, τι να κάνουμε τώρα, διαφωνούμε. Δεν μπορείς με το ζόρι να επιβληθείς για το πού θα πάει η μπάλα…» είπε ξεσπώντας η Βίκυ Καγιά με τον Γιώργο Καράβα να αποχωρεί για λίγο από τη θέση του.

Δείτε το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο πλατό:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ