Στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την χθεσινή δημόσια τοποθέτηση του στην εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε γιατί θέλησε να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή για να ξεκαθαρίσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τέτοια συμπεριφορά έναντι στην Κύπρια ηθοποιό, Ηλιάνα Αραβή. Μάλιστα, αποκάλυψε το επόμενο βήμα, ενώ ανέφερε και πως βλέπει την καταγγελία στον ΣΕΗ.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Περιμένω λοιπόν την καταγγελία να γίνει και να πάμε σε διαδικασία. Τέλος, τι να πω; Δεν ξέρω πότε την έκανε την καταγγελία γιατί όλοι λένε δεν έχει κάνει τίποτα. Θα πάω να δούμε τι είναι αυτό το πράγμα, καμία αντίρρηση. Τόσο απλά» παραδέχεται ο ηθοποιός.

Πώς αισθάνεσαι εσύ;

Πώς να αισθάνομαι; Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος μου και μιλάμε ουσιαστική δηλαδή. Εδώ γελάει ο κόσμος. Δηλαδή εσένα αν σε πάρω τηλέφωνο και σου τον έχω βγάλει έξω και τέτοια τι θα κάνεις; Θα μου κλείσεις το τηλέφωνο ή θα μ’ αφήσεις να φτάσω στην κορύφωση;

Θα στο κλείσω!

Από εκεί και πέρα τι να σου πω…

Εσύ σκέφτεσαι να κινηθείς νομικά;

Εδώ έχουμε πέσει οικονομικά, θα πάω να της κάνω μήνυση; Γιατί; Να μπούμε τώρα σε μια δικαστική διαδικασία; Μπορεί και να το κάνω, τι να σου πω; Και να μου φέρει πάλι 5 ψευδομάρτυρες να λέει ότι το έκανα και σε άλλες.

Αναφερόμενος στις επώνυμες αντιδράσεις, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε για την Έλενα Ακρίτα:  «Να ‘ναι καλά τώρα που είμαι σε μία δύσκολη θέση που μου δίνει μια κλοτσιά να πάω παρακάτω».

Ενώ, για τον Αύγουστο Κορτώ είπε: «Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου και με βρίζει. Αλλά ως τι με βρίζει; Ότι ήταν βάναυσο αυτό το οποίο έκανα; Δηλαδή αν βγει για μένα, για τους άλλους τι πρέπει να βγει; Δεν έγινε η πράξη, αλλά τέλος πάντων. Βρήκε να πει για μένα. Ασ’ το, σε παρακαλώ τώρα. Ξέρεις ποια είναι η ιστορία; Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να γυρίσει και να πει δημόσια “ρε παιδιά, δεν είναι έτσι αυτός ο άνθρωπος”. Σαράντα χρόνια δεν έχω δώσει δικαίωμα να βγαίνει ο Κορτώ που δεν τον ξέρω. Τι να πω τώρα εγώ. Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ