Σάλος προκλήθηκε από χθες με τον Παύλο Χαϊκάλη καθώς ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε στην… αστρολογική ανάλυση του προφυλακισμένου για τον βιασμό και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, Ηλία Μίχου, εμφανιζόμενος να τον “ξεπλένει” από τα εγκλήματά του και λέγοντας ουσιαστικά ότι φταίει ο… Κρόνος και τα άστρα.

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε, ο Παύλος Χαϊκάλης «έλυσε» τη σιωπή του στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα» ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης. «Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Alpha: «Από χθες το απόγευμα όλα τα sites και οι εφημερίδες και διάφορα περιοδικά γράφουν ότι “Ο Χαϊκάλης δικαιολογεί τον Μίχο”. Αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των ανθρώπων που το έχουν εμπνευστεί. Βγήκαν κάποιοι άνθρωποι και σχολίασαν χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο της συζήτησης. Σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή, έναν άνθρωπο που αυτοβούλως έχει πει ότι το έχει κάνει. Δεν μπήκα σε καμία νομική ή ηθική κάλυψη ενός ανθρώπου που έχει δημιουργήσει τέτοια προβλήματα. Θα ήμουν παρανοϊκός».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ