Ο Benji Madden γιόρτασε την έβδομη επέτειο του γάμου του με την Cameron Diaz την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, και μοιράστηκε τα πιο τρυφερά λόγια μέσα από το instagram του.

Ο Benji και η Cameron παντρεύτηκαν το 2015, ενώ υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί, την κόρη Raddix Madden, τον Δεκέμβριο του 2019 ανακοινώνοντας τον ερχομό της στη ζωή δύο ημέρες πριν από την πέμπτη επέτειο του γάμου τους. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο “The Tonight Show” το 2020, η διάσημη star είπε ότι η Raddix είναι το «καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ» σε εκείνη και τον Benji.

Όσον αφορά λοιπόν στην έβδομη επέτειο γάμου τους, ο 42χρονος μουσικός ανέφερε στο account του: «Σήμερα 7 χρόνια παντρεμένος. Πάντα ονειρευόμουν να κάνω μια οικογένεια σαν αυτή. Ευτυχισμένος, ειρηνικός, συνεπής, πιστός και άνευ όρων εξίσου γεμάτος πάθος και βάθος».

Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού συμπλήρωσε: «Το να το αποκαλείς μήνα του μέλιτος δεν το καλύπτει. Πραγματική ζωή. Η μόνη πραγματική πρόκληση που έχουμε είναι να κάνουμε τον χρόνο να κυλά πιο αργά γιατί η ζωή κυλά γρήγορα στην ευτυχισμένη λωρίδα. Πάντα και για πάντα γνωρίζοντας ότι είμαστε σπίτι @camerondiaz. Xαρούμενη επέτειο. Σ’ αγαπώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ