Ο Μπρούνο Τσιρίλο προχώρησε σε νέα ανάρτηση με ένα μήνυμα ιδιαίτερο, φιλοσοφικού περιεχομένου και με τον ίδιο να ποζάρει χαμογελαστός στις διακοπές του. Ο Μπρούνο και η Έλενα γνωστοποίησαν πριν λίγο διάστημα την απόφασή τους να χωρίσουν, όμως προτεραιότητά τους είναι η κόρης τους, Μαρία-Ροζαλία.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρόλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε αναφέρει η Έλενα Ασημακοπούλου μέσω social media.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο έκανε, λοιπόν, μια ακόμα αινιγματική ανάρτηση, μετά το τελευταίο μήνυμα, και ανέφερε: «Το χαμόγελο διαρκεί μια στιγμή αλλά η ανάμνησή της μπορεί να διαρκέσει για μια ζωή».

Ο Μπρούνο Τσιρίλο βρέθηκε στην Ιταλία με την κόρη του όπου έκαναν μαζί διακοπές και η χαρά του ήταν μεγάλη. Ο ίδιος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μοναχοκόρη του και φροντίζει πάντοτε να κάνει μαζί της δραστηριότητες ευχάριστες και δημιουργικές.

Η Έλενα Ασημακοπούλου ετοιμάζεται να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα, καθώς από την καινούργια σεζόν θα τη δούμε στη σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη». Ο ποδοσφαιριστής αυτό το διάστημα ηρεμεί, χαλαρώνει και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές με φίλους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ