Από την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου το καινούργιο ντοκιμαντέρ “Britney vs Spears” που αφορά στην Britney Spears βρίσκεται στο Netflix και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η δημοσιογράφος Τζένι Έλισκιου και η σκηνοθέτρια Έριν Λι Καρ ερευνούν τον αγώνα της pop star για την ελευθερία μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και στοιχεία, και θα παρακολουθήσουμε άγνωστα συμβάντα σε μια ομολογουμένως ταραχώδη ζωή.

Το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως σε μια από τις πιο πολύκροτες δικαστικές υποθέσεις, καθώς η Britney Spears και ο πατέρας της Jamie είναι σε μια αέναη δικαστική διαμάχη, καθώς το 2008 η τραγουδίστρια κατέρρευσε από τον χωρισμό της με τον τότε σύζυγό της Kevin Fenderline και η περιουσία αλλά και η διαχείριση της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής επήλθε στα χέρια του πατέρα της.

Στο “Britney vs Spears” η σκηνοθέτρια Έριν Λι Καρ πήρε μία σειρά από συνεντεύξεις ώστε να προβάλλει τι ακριβώς ισχύει στην υπόθεση αυτή που απασχολεί την επικαιρότητα, ενώ μάλιστα στο τρέιλερ ακούμε τη φωνή της Britney να λέει: «Δουλεύω όλη μου τη ζωή και δεν χρωστάω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους».

Αυτό που καθιστά το ντοκιμαντέρ ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι θα δούμε απόρρητα έγγραφα να δημοσιοποιούνται, ενώ παράλληλα θα γίνει και αναφορά στο κίνημα #FreeBritney που υποστηρίζει τη star με πάθος.

Μετά το ντοκιμαντέρ “Framing Britney Spears” έρχεται το Netflix να διηγηθεί τo ifestory μιας από τις μεγαλύτερες stars της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, και σε μια περίοδο όπου η ίδια δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και να ανακτά τα δικαιώματά της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ