Η Britney Spears φαίνεται ότι δεν θα απελευθερωθεί από την εποπτεία του πατέρα της, καθώς δικαστής απέρριψε το αίτημα απομάκρυνσής του.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles δεν ενέκρινε το αίτημα της τραγουδίστριας και όπως αναφέρθηκε αυτή η απόφαση λήφθηκε «χωρίς προκατάληψη».

Η 39χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται υπό την οικονομική και προσωπική εποπτεία του πατέρα της για πάνω από μία δεκαετία, ενώ στην κατάθεσή της είχε τονίσει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία υπόκειται, τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς αλλά και το γεγονός ότι δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί αν το επιθυμεί.

Ο Jamie Spears υπέβαλε χθες Τρίτη αίτηση για τους ισχυρισμούς της κόρης του και ζήτησε από το δικαστήριο να «διερευνήσει τους ισχυρισμούς που υπέβαλε η κόρη του», καθώς εκείνος τους αρνείται κατηγορηματικά. Μάλιστα, την ίδια ημέρα υπέβαλε ένσταση για τον προσωρινό “συντηρητή” της Britney, Jodi Montgomery.

O Jamie Spears δήλωσε ότι «ανησυχεί για τη διαχείριση και τη φροντίδα της κόρης του» και ότι η Montgomery «δεν αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες της». Ακόμη, προσέθεσε ότι ο Montgomery ήταν ο μοναδικός συντηρητής που επέβλεψε τις αποφάσεις που σχετίζονται με την προσωπική ζωή και την ιατρική θεραπεία της τραγουδίστριας.

Ωστόσο, η δικηγόρος της Montgomery είπε ότι η πελάτης της υπήρξε «ακούραστη υποστηρικτής της Britney και της ευημερίας της», προσθέτοντας ότι εάν η Spears θέλει οποιοδήποτε ζήτημα να τεθεί στο δικαστήριο, η Montgomery «είναι και ήταν πάντα έτοιμη, πρόθυμη, και ικανός να το κάνει».

Όσον αφορά στην απαγόρευση να τεκνοποιήσει, αυτό που κατέστη σαφές είναι ότι η απόφαση αυτή δεν επηρεάζεται από την εποπτεία της.

Η Britney Spears είπε σε έναν δικαστή του ότι δεν γνώριζε ότι θα μπορούσε να ζητήσει να τερματιστεί η εποπτεία, ισχυριζόμενη ότι ο πατέρας της την τιμώρησε επειδή δεν συμμορφώθηκε με τις επιθυμίες του και ένιωθε ότι «υποδουλώθηκε» από τα αιτήματά του. Η τραγουδίστρια εξέφρασε επίσης ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο για την ιατρική της θεραπεία, λέγοντας ότι παρακολουθούσε κάθε ώρα της ημέρας.

«Νιώθω εκφοβισμένη και είμαι κουρασμένη, νιώθοντας μόνη. Αξίζω να έχω τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε, έχοντας ένα παιδί, μια οικογένεια, οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα και πολλά άλλα», είχε αναφέρει η star της Pop κατά την κατάθεσή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ