Για μια ακόμη φορά βρίσκεται στο μάτι του Κυκλώνα η Britney Spears. Εξαφανισμένα είναι τα δύο σκυλάκια της, καθώς όπως μεταδίδει το αμερικανικό ταμπλόιντ ΤΜΖ, μέσα στον Αύγουστο η sitter των δύο σκυλιών παρατηρούσε ότι δεν ήταν καλά στην υγεία τους, δεν είχαν λάβει τη σωστή τροφή, ενώ το ένα παρουσίαζε επιδείνωση στο πρόβλημα υγείας που έχει.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η ίδια, μετέφερε τα σκυλιά στον κτηνίατρο όπου και ακολουθούν αγωγή. Δεν τα επέστρεψε ποτέ στο σπίτι της pop star. Η τραγουδίστρια, υποπτεύθηκε πως για την απουσία των δύο σκυλιών της ευθύνεται ο πατέρας της, άλλωστε είχε ξανά γίνει στο παρελθόν με τα δύο της παιδιά, επικοινώνησε με την αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση τους χωρίς όμως να καταθέτει μήνυση.

Τη Δευτέρα, η dog sitter, εμφανίστηκε στο σπίτι και έδειξε στην Britney Spears φωτογραφίες και βίντεο από την κακή κατάσταση των σκυλιών. Για την ένταση που επικράτησε μεταξύ τους υπάρχουν διαφορετικές οπτικές. Η σίτερ, ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια χειροδίκησε και της τράβηξε με τη βία το κινητό ώστε να σβήσει το υλικό.

Όσα υποστηρίζει η πλευρά της Britney Spears

H πλευρά της Spears ωστόσο, αρνείται ότι ακούμπησε την sitter και πως το μόνο που έγινε ήταν να αρπάξει το κινητό για να δει το υλικό.

Οι δύο γυναίκες, θα βρεθούν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους ενώ εκκρεμεί ακόμη η απόφαση της κηδεμονίας της τραγουδίστριας. Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία 13 χρόνια κηδεμόνας της ήταν ο πατέρας της. Η ίδια πάλευε για χρόνια να ελευθερωθεί, ενώ μόλις πριν από λίγες εβδομάδες είχε παραιτηθεί ο κηδεμόνας της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ