Η Μπρίτνει Σπίαρς και ο αρραβωνιαστικός της, Σαμ Ασγκάρι, θα παντρευτούν σε μία ιδιωτική τελετή σήμερα, Πέμπτη, όπως μεταφέρουν πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης. 

Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός/γυμναστής, θα ενώθουν με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία περίπου 100 ατόμων. Ο αδελφός της, Μπράιαν είναι και το μόνο στενό συγγενικό πρόσωπο που έλαβε πρόσκληση. Από τον γάμο θα απουσιάζουν οι γονείς και η αδελφή της. Πηγή που μίλησε στο US Weekly τον Δεκέμβριο είχε επισημάνει πως «κανένα από τα μέλη της οικογένειάς της δεν θα προσκληθούν στον γάμο».

Ο γάμος έρχεται ένα μήνα μετά την αποβολή της Μπρίτνει από το παιδί του Ασγκάρι που κυοφορούσε. Το ζεύγος είχε αρραβωνιαστεί τον Σεπτέμβριο του 2011.

Η τραγουδίστρια ήταν σε πολυετή δικαστική μάχη με τον πατέρα της, ο οποίος είχε αναλάβει την κηδεμονία της και διαχειριζόταν τα οικονομικά της. Μεταξύ άλλων, είχε καταγγείλει στο δικαστήριο πως ο Τζέιμι Σπίαρς έλεγχε την κάθε της κίνηση και δεν της επέτρεπε να αποκτήσει κι άλλο παιδί. Το κίνημα #freebritney είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους θαυμαστές της να την υποστηρίζουν στην διαμάχη της με τον πατέρα της. Τελικά, η τραγουδίστρια κατάφερε να αποδεσμευτεί από την κηδεμονία και να είναι η μόνη υπεύθυνη για τον εαυτό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ