Διατεθειμένος και “πρόθυμος να αποσυρθεί” ως κηδεμόνας της κόρης του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά από 13 χρόνια, δήλωσε πως είναι ο πατέρας της pop star, Τζέιμι Σπίαρς, έπειτα από μήνες δημόσιας πίεσης από υποστηρικτές της τραγουδίστριας.

Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται έπειτα από την αναφορά που κατέθεσε ο πρόσφατα διορισμένος δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας Μάθιου Ρόζενγκαρτ, για την απομάκρυνση του Τζέιμι Σπίαρς.

Σύμφωνα με τον Guardian, στην κατάθεσή του, δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς ανέφερε ότι ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν πιστεύει ότι μια δημόσια μάχη με την κόρη του για τη συνέχιση της κηδεμονίας θα ήταν προς το συμφέρον της”, προσθέτοντας: “Ο κ. Σπίαρς σκοπεύει να συνεργαστεί με το δικαστήριο και τον νέο δικηγόρο της για να προετοιμαστούν για μια ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς κηδεμονίας”.

“Ο κ. Σπίαρς συνεχίζει να εξυπηρετεί με ευλάβεια και δεν πρέπει να ανασταλεί ή να απομακρυνθεί, και σίγουρα να μην βασίζεται σε ψευδείς καταγγελίες. Ο κ. Σπίαρς είναι πρόθυμος να παραιτηθεί όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά η μετάβαση πρέπει να είναι ομαλή και να περιλαμβάνει επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν ενώπιον του δικαστηρίου”, αναφέρεται επίσης στην κατάθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραίτηση του Τζέιμι Σπίαρς από το ρόλο του ως κηδεμόνας δεν σημαίνει ότι η Σπίαρς δεν είναι πλέον υπό την κηδεμονία του, ούτε καν ότι θα απαλλαγεί από τη συμφωνία σύντομα. Την ίδια μέρα ο Ρόζενγκαρτ ζήτησε την απομάκρυνση του Τζέιμι ως συντηρητή, ζήτησε επίσης την αντικατάσταση του Τζέισον Ρούμπιν, ενός ορκωτού λογιστή, ως διαδόχου του.

Εφόσον η μετάβαση είναι ομαλή και επιλύει όλα τα εκκρεμή ζητήματα που σχετίζονται με τις πράξεις του ως κηδεμόνας της. Με λίγα λόγια, βάζει ως όρο το να μην βρει τον μπελά του με όσα έκανε στην κόρη του τόσα χρόνια.

Προφανώς η Σπίαρς άκουσε με ανακούφιση αυτή την εξέλιξη, και τελικά μετά από πολλά χρόνια διαμάχης, είναι ελεύθερη να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει.

H ίδια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε μια αισιόδοξη εικόνα, μετά την είδηση για την οποία πάλεψε σκληρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ