Στον διεθνή τύπο επικρατεί η είδηση ότι η Angelina Jolie θα προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο, τα οποία θα φανερώνουν ότι ο Brad Pitt ασκούσε ενδοοικογενειακή βία.

Μάλιστα, στη δίκη για το πολύκροτο διαζύγιό τους πρόκειται να τεθεί και το ζήτημα της επιμέλειας των 6 παιδιών τους, ενώ ακόμη θα διευθετηθούν τα οικονομικά τους. Όπως αναφέρει το «The Blast» ενδέχεται τα παιδιά τους να καταθέσουν ως μάρτυρες εάν και εφόσον τους δοθεί η απαραίτητη άδεια.

Οι αποδείξεις της Angelina Jolie

Angelina Jolie Brad Pitt

 

H διάσημη ηθοποιός φαίνεται έτοιμη να προσκομίσει τις αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία, καθώς όπως φημολογείται η διαμάχη που έλαβε χώρα μεταξύ του Brad και του γιου του Μάντοξ το 2016, ωθεί την ηθοποιό σε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, την προηγούμενη Παρασκευή η πρώην σύζυγος του Brad Pitt προσκόμισε δικαστικά έγγραφα και αναφέρουν ότι τα παιδιά τους διατίθενται να καταθέσουν προς επίρρωση της θέσης της μητέρας τους.

Το 2016 ο Brad Pitt είχε ερευνηθεί από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Λος Άντζελες, καθώς σύμφωνα με αναφορές είχε καταχρηστική λεκτική και σωματική συμπεριφορά προς τα παιδιά του, κατηγορίες από τις οποίες ωστόσο απαλλάχθηκε. Μάλιστα, ο Pitt, το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες, επιβεβαίωσε μέσα από έρευνα ότι δεν είχε διαπράξει κακοποιητική συμπεριφορά προς τον γιο του Μάντοξ: «Το Τμήμα έλαβε σοβαρά υπόψη το ζήτημα και στα σχεδόν δύο χρόνια παρακολούθησης, δεν υπήρχε ούτε ένα περιστατικό που να προκαλέσει συναγερμό».

Ο Μάντοξ εναντιώνεται στον πατέρα του

Brad Pitt maddox

 

Ο 19χρονος Μάντοξ, όπως υποστηρίζει το US Weekly, δεν έχει καμία επαφή με τον Brad Pitt, αναφέροντας ότι αυτό αποτελεί επιθυμία του γιου του. Παράλληλα, πηγή στο ίδιο μέσο ενημέρωσης δήλωσε ότι «ο Μάντοξ έχει ήδη καταθέσει ως ενήλικας στη συνεχιζόμενη διαφωνία για την επιμέλεια και τα σχόλιά του δεν ήταν πολύ κολακευτικά για τον πατέρα του». Ο Μάντοξ, όμως, δεν σταματά εκεί σύμφωνα με την ίδια πηγή, αφού θέλει να αφαιρέσει το επίθετο του, ενώ είπε ότι «Δεν χρησιμοποιεί το Pitt ως επώνυμό του σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα, και χρησιμοποιεί το Jolie».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ