Στον Τεχνοχώρο Cartel πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης “Τα κόκκινα φανάρια” και η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σκηνοθετεί την παράσταση και η σύντροφός του πόζαρε στο πλευρό του, ενώ το ενδυματολογικό της look ήταν chic. Με το μαύρο να κυριαρχεί και την ίδια να δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, κατόρθωσε να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ενώ μάλστα φήμες τους ήθελαν να συνεργάζονται. Ωστόσο, η δημοφιλής ερμηνεύτρια ξεκαθάρισε με τον τρόπο της ότι αυτό δεν ευσταθεί.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε αναφέρει στη συνέντευξή του στο “Στούντιο 4”: «Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ