Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγες μέρες οι φήμες ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέτα Τσομπανίδου δεν είναι πια ζευγάρι. Οι φήμες υποστηρίζουν ότι το παραμύθι του Bachelor έχει λάβει τέλος και ότι οι δυο τους έχουν πιάσει διαφορετικούς δρόμους.

Να τονίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η σχέση του ζευγαριού αμφισβητείται. Πριν καν τελειώσει το ριάλιτι, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Από τότε όμως έχουν παρευρεθεί μαζί σε τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες είχαν βρεθεί καλεσμένοι μόλις τελείωσε το ριάλιτι. Ενώ στις συνεντεύξεις τους μιλούν με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο, τα social media τους “προδώνουν” το κενό που έχουν μεταξύ τους.

Επίσης, το τελευταίο διάστημα δεν έχουν κάνει καμία κοινή εμφάνιση, ενώ όπως φαίνεται στα κοινωνικά τους δίκτυα, ο καθένας κάνει τη ζωή του. Πολλές φορές χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το άλλο τους μισό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος ετοιμάζεται για τη νέα του τηλεοπτική σταδιοδρομία στο «Battle of the couples” το οποίο θα παρουσιάζει. Μπορεί κάποιος να υπολογίσει ότι το νέο ριάλιτι θα «κλέβει» πολύ από τον προσωπικό του χρόνο. Η Νικολέττα από την άλλη, φαίνεται να ασχολείται με το χορό ενώ κάνει και παρέα με την πρώην «ερωτική της αντίπαλο» Σία Βοσκανίδου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ