Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης που αποκάλυψε ότι σύζυγός του Δέσποινα Μαραγκουδάκη, είναι έγκυος και σε τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο το μωρό τους, το κοριτσάκι τους. «Με τη Δέσποινα έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Σε τρεις μήνες περιμένουμε το πρώτο μας παιδί! Είναι κοριτσάκι», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης που σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα 63ά γενέθλιά του.

Αγχώνεται για το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας; «’Όχι δεν αγχώνομαι Μία χαρά έχω. Μία γλυκιά χαρά», απάντησε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας του, όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο παχύ έντερο ο οποίος είχε κάνει μετάσταση στον πνεύμονα, το 2011. Για τον τρόπο που αντιμετώπισε την ασθένεια του που κατάφερε να ξεπεράσει είπε: «Η έλλειψη θυμού και φόβου σε κρατάει σε καλή κατάσταση. Ο φόβος και ο θυμός δημιουργούν αρρώστιες. Θα πρέπει να συγχωρέσεις τους ανθρώπους και τις καταστάσεις για να γίνεις καλά. Σε αυτή την επιλογή με οδήγησε το μυαλό μου».

Και πρόσθεσε: «Τη Δέσποινα τη γνώρισα την περίοδο που ήμουν άρρωστος. Δεν με αντιμετώπισε ποτέ ως άρρωστο. Ήταν δίπλα. Γνωριστήκαμε σε μία θεατρική παράσταση με κοινούς φίλους».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ