Νέες εξελίξεις φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν που δολοφόνησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Οι γονείς του καταδικασμένου σε ισόβια πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του, ζητούν να αναλάβουν την επιμέλεια της εγγονής του.

Το πρωί της Τρίτης (17.01.2023) οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς. Ζητούν την αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας με την μικρή Λυδία, αλλά και να αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς της Καρολάιν και να δοθεί στους ίδιους. Από την πλευρά της μητέρας της Καρολάιν ζητείται η αλλαγή των ωρών και του τρόπου επικοινωνίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου εξαιτίας της μετοίκησης της μαζί με το παιδί στις Φιλιππίνες.

Το ζήτημα εξετάστηκε από το Πρωτοδικείο της Αθήνας, με την διαδικασία να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Ως μάρτυρες εξετάστηκαν η ψυχίατρος Αλκηστις Ηγουμενάκη, που είχε καταθέσει και στη δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν για το προφίλ του κατηγορουμένου, ενώ από την πλευρά των γονέων του κατέθεσε μία καθηγήτρια του πιλότου.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2021 εκδόθηκε οριστική απόφαση που ανέθετε την επιμέλειά της στους γονείς της Καρολάιν, αναγνωρίζοντας και δικαίωμα επικοινωνίας με τους γονείς του δράστη. Έναν χρόνο αργότερα η Σουζάνα Κράουτς με την Λύδια μετακόμισαν στις Φιλιππίνες, προκειμένου το ανήλικο παιδί να μεγαλώσει με την οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν.

Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές
Ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης τόνισε μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης πως «το δικαστήριο θα αποφανθεί αν θα συνεχίσει το παιδί να ζει στο άνετο και ζεστό περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν με τα ξαδελφάκια της ή θα επιστρέψει εδώ».

«Υπάρχει παράβαση απόφασης. Οι παππούδες το έμαθαν από την τηλεόραση. Παραβιάζεται η απόφαση στο σκέλος της επικοινωνίας. Αν παράμενε το παιδί στην Αλόνησσο δεν θα προχωρούσαν σε τέτοια κίνηση. Βασικός σκοπός είναι να επιστρέψει το παιδί στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Σκόρδας, νομικός παραστάτης των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του.

Οι νέες δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν

Αφορμή για την κίνηση αυτή από τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου φαίνεται ότι στάθηκαν οι νέες δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν, Ντέιβιντ, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο νεαρός πιλότος είχε εμπλοκή σε κύκλωμα με ναρκωτικά, για το οποίο λειτούργησε ως μεταφορέας των απαγορευμένων ουσιών. Ο πατέρας της άτυχης Κάρολαιν είχε δηλώσει επίσης ότι: «Νιώθω πολύ θυμωμένος που οι γονείς του πατέρα της (Λυδίας) θέλουν την επιμέλεια της εγγονής μου. Πώς μπορούν να μεγαλώσουν την κόρη της γυναίκας που δολοφόνησε ο γιος τους; Αυτό είναι τρελό».

Πηγή: Νewsit

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ