Το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, η παίκτρια που όλοι έβλεπαν ως ένα από τα φαβορί, αυτή που το ίδιο το κοινό ανέδειξε δύο φορές σε αγαπημένη του, δεν βρίσκεται πια στον Άγιο Δοµίνικο. Η Κάτια Ταραµπάνκο αποχώρησε από το «Survivor» για λόγους υγείας και επέστρεψε στην Αθήνα έτοιμη να δώσει απαντήσεις.

Από τη Νιόβη Καραπιπέρη

Κάποια χρόνια πριν, είχατε δηλώσει συµµετοχή στο «Survivor». Γιατί θέλατε να πάρετε µέρος σε αυτό το παιχνίδι;

Επειδή μου άρεσε πολύ, και θεωρώ πως μου ταίριαζε το concept του «Survivor». Τα αθλήματα, η φύση, το νερό, οι προκλήσεις και η αναζήτηση των ορίων μου ήταν ανέκαθεν τα στοιχεία εκείνα που με έκαναν –και εξακολουθούν να με κάνουν– χαρούμενη.

Δεχτήκατε εύκολα την πρόταση που σας έγινε φέτος;

Είπα το «ναι» σχεδόν αμέσως, έπειτα από μια σύντομη συζήτηση με τους κοντινούς μου ανθρώπους.

Ποια θεωρούσατε ως µεγαλύτερη πρόκληση πριν πάτε στον Άγιο Δοµίνικο;

Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα ήταν το εάν θα μπορούσα να αντέξω στις αντίξοες συνθήκες που θα βιώναμε, ώστε να φέρνω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μου.


Στο ενδιάµεσο, πήρατε µέρος σε ένα άλλο παιχνίδι όπου µάλιστα αναδειχτήκατε νικήτρια. Ποια µάχη ήταν πιο δύσκολη;

Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές μάχες, ωστόσο θα έλεγα ότι αυτή στο «Survivor» ήταν πιο δύσκολη, γιατί η πείνα είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος.


Με ποιους δυσκολευτήκατε πιο πολύ να συµβιώσετε; Με συνοµήλικές σας κοπέλες µε τις οποίες είχατε έναν κοινό στόχο ή µε ανθρώπους µε τους οποίους το µόνο σας κοινό ήταν η αναγνωρισιµότητα;

Θα έλεγα ότι η συμβίωση με ανθρώπους τα όρια των οποίων δοκιμάζονται κάθε λεπτό όσον αφορά το φαγητό, τον ύπνο, τις βασικές ανάγκες, τις σωματικές αντοχές και την ίδια τη φύση αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πιο δύσκολη.


Μπήκατε µε συγκεκριµένη στρατηγική στο παιχνίδι;

Μπήκα στο παιχνίδι με τη μοναδική στρατηγική να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου και να αντέξω όσο περισσότερο μπορώ.


Για πολλούς, οι επιδόσεις σας στα αγωνίσµατα αποτέλεσαν έκπληξη. Εσείς ξέρατε από πριν ότι σε αυτό το κοµµάτι θα τα καταφέρνατε;

Παρόλο που πίστευα πολύ στις δυνάμεις μου, ένιωσα κι εγώ μεγάλη έκπληξη, μιας και δεν περίμενα να φέρνω τέτοια αποτελέσματα – πόσο μάλλον όταν είχα και τόσο δυνατές αντιπάλους.


Θεωρείτε ότι η δηµοφιλία σας ήταν η αιτία που κάποιοι συµπαίκτες σας άρχισαν να σας σχολιάζουν αρνητικά και να σας ψηφίζουν στη συνέχεια προς αποχώρηση;

Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου με σχολίαζαν αρνητικά επειδή ο κόσμος έδειξε την υποστήριξή του στο πρόσωπό μου. Κατά τη γνώμη μου, θα ήταν άσχημη μια τέτοια στάση από την πλευρά τους. 
Ίσως να μην τους ταίριαζα ως άνθρωπος. Η συμβίωση ήταν το δυνατότερο κριτήριο για κάποιους από αυτούς στην ψηφοφορία. 


Τι σας έφερε κοντά µε τον Γιώργο Κοψιδά και γιατί πιστεύετε ότι έγινε κι εκείνος στόχος από τους συµπαίκτες σας;

Με τον Γιώργο Κοψιδά μοιραζόμασταν συχνά τις ίδιες απόψεις και είχαμε κοινό τρόπο σκέψης όσον αφορά τα αγωνίσματα. Είναι ηθοποιός και εγώ με τη σειρά μου λατρεύω την υποκριτική! Αγαπάμε και οι δύο τις γάτες. (γέλιο) 
Το γεγονός ωστόσο ότι ο δυνατότερος παίκτης της ομάδας μας έγινε τρεις φορές στόχος στις ψηφοφορίες αποχώρησης παραμένει και για εμένα ένα άλυτο μυστήριο.


Είχατε πει ότι είσαστε συνηθισµένη στις µικρές µερίδες, οπότε η έλλειψη φαγητού δεν ήταν για εσάς µεγάλο πρόβληµα. Κι όµως, κατηγορηθήκατε ότι τρώγατε κρυφά από την υπόλοιπη οµάδα. Τελικά, πού βρίσκεται η αλήθεια;

Έφαγα κρυφά από την ομάδα από το ρύζι που βρήκα η ίδια στα σκουπίδια, επειδή ήταν η περίοδος που το σώμα μου είχε αρχίσει να καταρρέει και, πάνω στην απόγνωσή μου, προσπαθούσα να το δυναμώσω. Η εξοικείωση με την απειροελάχιστη ποσότητα φαγητού ήταν όντως ομαλή για μένα. Αυτό όμως που δεν γνώριζα ήταν πως, όταν καταναλώνεις όλη την ενέργειά σου, το σώμα σου, αφού «κάψει» το λίπος και έπειτα τους μυς, αρχίζει να λειτουργεί αλλιώς στην προσπάθειά του να συντηρηθεί. Όλη αυτή η διαδικασία με οδήγησε στην κλινική και έπειτα πίσω, στο σπίτι μου.Ποιος θεωρείτε ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι και γιατί;

Βλέπω στην τελική τριάδα Σοφία, Τζέιμς, Κοψιδά και ίσως κάποιον από τις καινούργιες προσθήκες.

Από εδώ και πέρα τι σχέδια έχετε;  

Τα σχέδια είναι διάφορα, τρέχουν πολλά projects και ευελπιστώ σύντομα να μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα στο 7 ΜΕΡΕΣ TV

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ