Μια αλλιώτικη πρωινή βόλτα με τον σκύλο του έκανε σήμερα ο Τεύκρος Νεοκλέους.

Όπως μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, του επιτέθηκε στο χέρι ένας σκύλος ράτσας Rottweiler, ο οποίος ζύγιζε 60 κιλά, καθώς έκανε ήρεμος τον περίπατο του στη γειτονιά.

Το ζώο ήταν κατοικίδιο σε σπίτι και τι κι αν και βρισκόταν σε αυλή σπιτιού, κατάφερε να βγει από τα κάγκελα και να του επιτεθεί. Ο τραγουδιστής για να προστατεύσει το δικό του σκυλάκι, το άρπαξε πάνω του και δέχτηκε εκείνος την “επίθεση”.

Ο ίδιος μάλιστα, εναπόθεσε με ένα post την δική του εμπειρία, μια φωτογραφία από την δαγκωματιά, ενώ ξεκαθάρισε πως ο ιδιοκτήτης πήρε θέση, κάλυψε τα ιατρικά έξοδα και δεσμεύτηκε για επιπλέον μέτρα ασφαλείας.

Όπως έγραψε συγκεκριμένα:

Πρωινιάτικη δαγκωματιά από 60κιλο Rottweiler. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ανάρρωσης! Να σας πληροφορήσω ότι ο ιδιοκτήτης μου κάλυψε όλα τα ιατρικά έξοδα και δεσμεύτηκε να πάρει επιπλέον μέτρα ασφαλείας για να μην μπορεί ο σκύλος να βγαίνει εκτός σπιτιού με τόση ευκολία. Θα μπορούσε να έπαιρνε η κόρη μου το δικό μας σκύλο βόλτα και τώρα θα θρηνούσαμε αν ο Rottweiler της δάγκωνε το λαιμό αντί για το χέρι μου.

Δείτε τις αναρτήσεις:


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ