Η δημοσιογράφος μοιράστηκε με το κοινό της τα σημάδια, που έχει αφήσει η λεύκη στο κορμί της και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα

Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram δείχνοντας τα σημάδια, που έχει στο σώμα της από την λεύκη και φρόντισε να στείλει στο κοινό της ένα ηχηρό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου φορά ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο και στα χέρια της είναι εμφανέστατα τα σημάδια της λεύκης.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Κατά καιρούς ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να την πουλήσω καθώς είναι αρκετά κοινή αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα για αυτή. Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι «υποφέρουν» από αυτήν κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους ,μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων. Μια σειρά ταινιών της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση που έκαναν πρεμιέρα αυτές τις μέρες, αφηγούνται καλύτερα τις πτυχές του Body Shaming, στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube και είναι η αφορμή για το σημερινό post».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ