Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» και μίλησε για όλα!

Η ηθοποιός, αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και στα ξέγνοιαστα χρόνια στη Σκάλα Λακωνίας όπου και μεγάλωσε ως τα 18 της χρόνια, λίγο πριν μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα και ακολουθήσει τις σπουδές της στην υποκριτική. «Το να μεγαλώνεις στην περιφέρεια είναι πολύ όμορφο. Πιο αγνά χρόνια, παιχνίδι στις πλατείες, στους δρόμους, πιο ανέμελα χρόνια χωρίς τόσο φόβο. Παίζαμε ως αργά, οι γονείς μας δε φοβόντουσαν τόσο» αποκάλυψε η ίδια για την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Ακόμα, η Αθηνά Οικονομάκου, μίλησε για το γεγονός ότι μικρότερη ήταν αγοροκόριτσο επειδή προσπαθούσε να «ταιριάξει» με τον κατά 7 χρόνια μεγαλύτερο αδελφό της, ενώ ταυτόχρονα αποκάλεσε τον εαυτό της «σπασικλάκι» , αφού ήταν η καλύτερη μαθήτρια σε όλες τις τάξεις.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Είμαι πολύ ερωτευμένη και προσπαθώ να διατηρώ στο γάμο μου «θερμά» τα πράγματα και να μη χαθεί όλο αυτό που είχαμε με τον Φίλιππο. Αυτό θέλει προσπάθεια, δε βγαίνει αβίαστα. Σίγουρα, η σχέση αλλάζει όταν κάνεις οικογένεια, περνάει σε άλλα επίπεδα και ειδικά όταν έρχονται παιδιά, αλλά προσπαθούμε πολύ να κρατάμε τη φλόγα δυνατή, κάνοντας όσο μπορούμε μαζί πράγματα.».

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού: «Στην παρούσα φάση δεν το σκεφτόμαστε. Άμα στο μέλλον όμως αντέχουμε και το θέλουμε, θα δούμε. Δεν είμαστε αρνητικοί.».

Η αγαπημένη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, του τελευταίους μήνες ασχολείται αποκλειστικά με τις εταιρίες της- καθώς όπως είναι γνωστό δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τα ρούχα και τα κοσμήματα- και έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο ώστε να περνάει στιγμές με τα παιδιά της, τον τεσσάρων ετών Μάξιμο και την 16 μηνών Σιέννα.

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ