Η 27χρονη τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram τα ευχάριστα νέα, αποκαλύπτοντας ότι ο φίλος της Μαξ Ιριχ της έκανε πρόταση γάμου την Τετάρτη.

Η πρόταση γάμου έγινε σε μία υπέροχη παραλία με ένα εκπληκτικό διαμαντένιο δαχτυλίδι όπως μας έδειξε μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

When I was a little girl, my birth dad always called me his “little partner” – something that might’ve sounded strange without his southern cowboy like accent. To me it made perfect sense. And today that word makes perfect sense again but today I’m officially going to be someone else’s partner. @maxehrich – I knew I loved you the moment I met you. It was something I can’t describe to anyone who hasn’t experienced it firsthand but luckily you did too.. I’ve never felt so unconditionally loved by someone in my life (other than my parents) flaws and all. You never pressure me to be anything other than myself. And you make me want to be the best version of myself. I’m honored to accept your hand in marriage. I love you more than a caption could express but I’m ecstatic to start a family and life with you. I love you forever my baby. My partner. Here’s to our future!!!! ??❤️?? Ps. THANK YOU @angelokritikos FOR HIDING BEHIND ROCKS AND CAPTURING THE ENTIRE THING!!! I love you boo!!!

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

«Όταν ήμουν κοριτσάκι, ο βιολογικός μου πατέρας πάντα με αποκαλούσε την ”μικρή σύντροφό” του – φράση που ίσως να ακουγόταν περίεργη χωρίς την νότια καουμπόϊκη προφορά του. Για μένα, είχε μια λογική. Μέχρι σήμερα αυτή η λέξη έχει πάλι λογική, όμως σήμερα θα γίνω και επίσημα η σύντροφος κάποιου άλλου» έγραψε η Ντέμι δίπλα στην ανάρτηση της.

«@maxehrich – ήξερα ότι σε αγάπησα από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα. Ήταν κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω σε κανέναν που δεν το έχει ζήσει από πρώτο χέρι, όμως ευτυχώς το έζησες κι εσύ. Ποτέ δεν αισθάνθηκα τόσο αγαπητή από κάποιον στην ζωή μου (πέρα από τους γονείς μου). Ποτέ δεν με πιέζεις να είμαι οτιδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό μου. Και με κάνεις να θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Είναι τιμή μου που δέχομαι το χέρι σου για να παντρευτούμε. Σε αγαπώ περισσότερο από ότι θα μπορούσε να εκφράσει μια λεζάντα αλλά είμαι ενθουσιασμένη να ξεκινήσω μια οικογένεια και ζωή μαζί σου. Σε αγαπώ για πάντα σύντροφέ μου. Μια πρόποση για το μέλλον μας!!!!» συνέχισε.

Η Ντέμι και ο 29χρονος Μαξ, είναι μαζί από τον Μάρτιο και επιβεβαιώθηκε αργότερα ότι οι δύο τους περάσανε την καραντίνα μαζί.

Ο Μαξ επίσης ανακοίνωσε τα χαρούμενα νέα στο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας «Αχχ, είσαι κάθε ερωτικό τραγούδι, κάθε ταινία, κάθε στίχος, κάθε ποίημα, όλα όσα θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ και ακόμα περισσότερα σε ένα σύντροφο στη ζωή. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο απείρως ερωτευμένος είμαι μαζί σου, είμαι για πάντα και πάντα και ακόμα περισσότερο. Δεν μπορώ να περάσω ούτε ένα δευτερόλεπτο ακόμα του χρόνου μου εδώ στη Γη χωρίς το θαύμα του να σε έχω ως σύζυγό μου. Στην υγειά του για πάντα μωρό μου. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Είσαι η πιο όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων που ο Θεός μας έφερε κοντά. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ @ddlovato και θα λατρεύω για πάντα την αγνή, όμορφη και αιώνια ψυχή σου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ