Μία άκρως συγκινητική πράξη που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συναυλία του το περασμένο Σάββατο 6/8, στα Λουτρά Πόζαρ ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Στο κατάμεστο στάδιο που τραγουδούσε, ο δημοφιλής τραγουδιστής ενημερώθηκε για τη παρουσία ενός κοριτσιού που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, την Ειρήνη-Χρυσοβαλάντω με τον ίδιο να θέλει να της αφιερώσει ένα τραγούδι του. ‘Ετσι, ο πατέρας της μικρής τήν ανέβασε στη σκηνή και ο Αργυρός της αφιέρωσε το τραγούδι «Παιδί Γενναίο» κρατώντας την στην αγκαλιά του. Η πράξη του συγκίνησε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε.

Στη σημερινή εκπομπή «Alpha Τώρα», το πρωί της Τρίτης 9/8 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η μητέρα της μικρής Ειρήνης και αναφέρθηκε στη συγκινητική πράξη του Αργυρού. «Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον βλέπει και τον ακούει, και επειδή εδώ κι έναν μήνα περάσαμε δύσκολα και θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά… Δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί και τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Βρέθηκε ένας φίλος του συζύγου μου που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να πάμε. Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές» συνέχισε συγκινημένη η μητέρα της.

Η μικρή δεν μιλάει παρά μόνο στον αδελφό της. Έτσι όταν έφυγαν από τη συναυλία, τη ρώτησε αν ήθελε να φύγουν κι εκείνη απάντησε όχι. «”Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;” και μου απάντησε ναι. Ήταν τέτοια η χαρά της. Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη» πρόσθεσε.

«Η Ειρήνη δεν μιλάει παρά μόνο στον αδελφό της. Έτσι όταν έφυγαν από τη συναυλία, τη ρώτησε αν ήθελε να φύγουν κι εκείνη απάντησε όχι. “Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;” και απάντησε ναι. Ήταν τέτοια η χαρά της. Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη», κατέληξε.

Δείτε όλα όσα μοιράστηκε η μητέρα της μικρής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ