Σκηνικό πολέμου επικρατεί ανάμεσα σε Γάζα και Τελ Αβίβ εδώ και λίγη ώρα.

Δεκάδες ρουκέτες κι εκρήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, με την κλιμάκωση της έντασης ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνιους να έχει λάβει ήδη τρομακτικές διαστάσεις.

Το αεροδρόμιο έχει κλείσει και οι τουρίστες έχουν μπει σε καταφύγια. Ανάμεσά τους και η ομάδα του γνωστού καλλιτέχνη Νίκου Βέρτη, ο οποίος κατέφθασε το απόγευμα στην χώρα για την πραγματοποίηση συναυλιών.

Δείτε αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Alphanews.live μέσα από το καταφύγιο:

Λίγη ώρα μετά την άφιξη τους ένας από τους μουσικούς του καλλιτέχνη περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο τις πρωτόγνωρες στιγμές που έζησαν μέσα από ένα μικρό βιντεάκι. Στο συγκεκριμένο βίντεο μας δείχνει εικόνα από το αεροδρόμιο, μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας τους αλλά και για όλη την εμπερία που βίωσαν.

Το Alphanews.live μίλησε με ανθρώπους από την ομάδα του καλλιτέχνη και με την Κύπρια τραγουδίστρια Έλενα Παπαπαναγιώτου, οι οποίοι μας μετέφεραν την ανησυχία τους αλλά και ότι βρέθηκαν εκτάκτως σε καταφύγιο, λίγο μετά την άφιξή τους. Χαρακτηριστικά μας ανέφεραν:

“Ακόμα ζούμε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. Μας είχαν βάλει σε καταφύγιο. Είμαστε στο αεροδρόμιο. Περιμένουμε να δούμε αν θα μας πάνε σε ξενοδοχείο ή όχι”

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, η ομάδα του καλλιτέχνη βρίσκεται ασφαλής στο ξενοδοχείο, προσπαθώντας να ξεπεράσει το πρώτο σοκ, μετά τον πανικό που προκλήθηκε όταν ήχησαν οι σειρήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ