Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα», έδωσαν πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου. Πέρα από το «Αυτή η νύχτα μένει» που πρωταγωνιστούν, κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε σε πιο προσωπικά θέματα, όπως στη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή και τα παιδιά τους.

Δείτε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης: Αποκαλύπτει αν θα συνεργαζόταν με την Δέσποινα Βανδή

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αναφορά στον μεγάλο έρωτα που ζει ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή και τον ρώτησε ποιο τραγούδι της αφιερώνει, με τον ίδιο να μην διστάζει να απαντήσει.

Με αφορμή τα νυχτερινά κέντρα που είναι και το βασικό σημείο… συνάντησης στη σειρά που παίζουν, ο Βασίλης Μπισμπίκης ρωτήθηκε για το αν συχνάζει σε τέτοια μαγαζιά, απαντώντας:

«Σύχναζα σε τέτοια μαγαζιά. Μεγάλωσα στο Λουτράκι και η Κόρινθος είχε πολλά τέτοια μαγαζιά. Γύρναγα από μικρός. Μου άρεσε γιατί είχα μία ελευθερία μέσα σε αυτό, γνώριζα ανθρώπους και έχω ωραίες αναμνήσεις. Αλλά δεν σταμάτησα ποτέ να πηγαίνω στα μπουζούκια», είπε αρχικά ο ηθοποιός για να προσθέσει:

«Κάποιες φορές μπορεί να λένε σε σχέση με τη Δέσποινα ότι πάω στα μπουζούκια. Έχω κάνει πολύ χειρότερα πράγματα στα μπουζούκια. Έχω σπάσει τραπέζια, έχω ξεφτιλιστεί μέχρι εκεί που δεν πάει. Καμιά φορά μπερδεύουν την κουλτούρα, που εγώ σιχαίνομαι αυτή την ταμπέλα, αλλά λένε ότι ο κουλτουριάρης έχει κάποια στεγανά».

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού και όσα δήλωσε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ