Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις απώλειες, την άνοια της μητέρας της, την εποχή των πάρτι, όταν ένιωθε τρόπαιο, το μεγάλο της παράπονο, την αμαρτία της ομορφιάς και την τελευταία αγάπη.

Μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την κόρη της Φαίδρα, η οποία όπως λέει η ηθοποιός «την έσωσε», αλλά και για την πορεία της καριέρας της.

«Εάν δεν υπήρχε η Φαίδρα στη ζωή μου, ίσως να ήμουν αλκοολική, ίσως είχα πέσει στα ναρκωτικά, ίσως ξυπνούσα ένα πρωί και έβλεπα ότι όλο αυτό ήταν λαίλαπα. Σίγουρα η μητρότητα ήταν ένα καράβι για μένα, με έσωσε. Μου αρέσει που για τον κόσμο είμαι η Βάνα, κάποτε η Αλίκη μου είχε πει πως «οι άνθρωποι κάνουν καριέρα όταν τους φωνάζουν με το μικρό τους όνομα. Μετά το Όσκαρ στην Ελλάδα δεν με εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε, η επιτυχία είναι ποινικό αδίκημα στη χώρα μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Όταν ήμουν στην Αμερική, μου τηλεφώνησε ο Νίκος Κούρκουλος, μου είπε να γυρίσω στην πατρίδα – τόσο μυαλό είχα κι εγώ – και κάναμε το ”13ο κιβώτιο”. Στο ’13ο κιβώτιο” είχα έναν υποδεέστερο ρόλο, δεν θα ξεχάσω τον φθόνο που έβγαλαν, έγραφαν τότε “έχει μπάρμπα στην Κορώνη”. Έπρεπε να κάνουν μία ελληνική ταινία επάνω μου, άλλα ο Έλληνας δεν χαίρεται με τη χαρά του άλλου, για να σε πάρει αγκαλιά πρέπει να του λες ότι δεν είσαι καλά», δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε:

«Εάν ήμουν στην Ιταλία θα είχα κάνει μεγάλη καριέρα, δεν θα είχα αποσυρθεί με πίκρα, δεν με τίμησε η πατρίδα μου όπως έπρεπε. Οι όμορφες ήμασταν κακές, ατάλαντες, ανόητες, επικίνδυνες. Η Χέιγουορθ & η Μονρόε μπορεί να μην ήταν τόσο ταλαντούχες, άλλα ήταν καλλονές».

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ