Ο Ευρωβουλευτής, Λουκάς Φουρλάς μιλώντας στον δημοσιογράφο, Τάσο Ευαγγέλου και στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, προέβη σε προσωπικές αποκαλύψεις.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολιτικό σκηνικό και στους αντιπάλους του, αποκαλύπτοντας ότι πολεμήθηκε, έφαγε πολύ ξύλο από ανθρώπους που δεν περίμενε και έβγαλε τα δικά του συμπερέσματα για το χώρο της πολιτικής.

Δείτε όλα όσα αποκαλύπτει στο 1.15 λεπτό

 

Ο Ευρωβουλευτής μιλώντας στον δημοσιογράφο, Τάσο Ευαγγέλου παραδέχθηκε ότι έχει χωρίσει εδώ και τρία χρόνια. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι μετά από μια τόσο μεγάλη δυσκολία και έναν Γολγοθά ζωής που πέρασε με την απώλεια του παιδιού τους, το ζευγάρι ή δένεται περισσότερο ή καταλήγει να χωρίσει.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Έχουμε χωρίσει με την Ηλέκτρα έχει περίπου τρία χρόνια. Παρόλα αυτά θα είναι πάντα η μητέρα της Άρτεμις και του Ιάσωνα, είμασταν ένα χρόνο που περάσαμε πάρα πολλά μαζί, έχουμε ένα κοινό στόχο να μεγαλώσουμε ένα γιο για τον οποίο είμαστε και οι δυο περήφανοι.  Δεν υπάρχει χωρισμός που να μην ήταν εύκολος, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι καλύτερα να χωρίσεις παρά να παραμείνεις, δεν σημαίνει αυτό πως είσαι εχθρός με τον άλλο. Διατηρώντας μια καλή σχέση με την Ηλέκτρα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Ιάσωνα”. 

Δείτε όλα όσα ανέφερε για πρώτη φορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ