Ο αγαπημένος και δημοφιλής ηθοποιός που όπου κι αν πάει τον ακολουθεί ένα ΦΩΣ… έρχεται «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος, ίσως στην πιο εξομολογητική και αποκαλυπτική συνέντευξη της ζωής του!

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Κρατερός Κατσούλης μιλά για όλα! Για τους ανθρώπους που αγάπησε, τις επιτυχίες του, τα απωθημένα του.

Αρχή κάνει από τα παιδικά του χρόνια, τις δουλειές που έκανε πριν γίνει γνωστός και συνεχίζει με τον λόγο που έφυγε από τη «φωλιά του Κου-Κου». Τι λέει για το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου και τι αναφέρει για τα παιδιά του;

Μεταξύ άλλων, κάνει σταθμό στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε και στάθηκε αφορμή για να αναθεωρήσει πολλά πράγματα, χωρίς φυσικά να διστάζει να αποκαλύψει στιγμές από τη συμμετοχή του στην ταινία, «Σμύρνη μου, αγαπημένη»!

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ