Η γνωστή δημοσιογράφος Μαρίνα Χατζηκώστα, εκυστηρεύεται για πρώτη φορά μέσα από το blog της, όσα βίωσε στο χώρο των media, θέλοντας να μοιραστεί μια άσχημη εμπειρία ζωής, η οποία υποστηρίζει να έζησε και την φόβισε σε μικρή ηλικία ενώ παράλληλα της έδειξε το σκληρό πρόσωπο των media.

Ο φόβος και η άρνηση μετά από συζήτηση με ανώτερό της ήταν τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε αλλά και ο δρόμος που ακολούθησε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ

 

 

Η Μαρίνα Χατζηκώστα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις άσχημες συμπεριφορές στο χώρο, με διευθύντρια η οποία εξευτελίζει κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια του ανθρώπινου δυναμικού, περιγράφοντας απάνθρωπες συνθήκες, όπως εκμυστηρεύεται η ίδια.

Συζήτηση σε αίθουσα σύνταξης. Εγώ και ο παραγωγός. Οι δικές μας φωνές καλύπτονται από τις αγριοφωνάρες της διευθύντριας που για πολλοστή φορά μέσα στην ημέρα εξευτελίζει κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια του ανθρώπινου δυναμικού των ειδήσεων. Συνθήκες απάνθρωπες. Το μυαλό μου ταξιδεύει τότε που χτύπησα την πόρτα στο γραφείο ενός από τους διευθυντές.

– Ξέρεις, υπάρχει άτομο στην αίθουσα σύνταξης που βλέπει τσόντες και αυναν…καταλαβαίνεις;

-Δεν σοβαρολογείς.

-Υπάρχει ζήτημα. Γενικό αλλά και ειδικό. Υπάρχουν πανικόβλητες συνάδελφοι, αλλά φοβούνται να σου μιλήσουν. Δεν μπορώ να μείνω άπραγη. Έχει προχωρήσει και σε παρενοχλήσεις. Δεν μπορώ να σου πω ονόματα, γιατί φοβούνται. Θα σου πω όμως ότι με καλούν στα γραφεία τους όταν δέχονται παρενοχλήσεις, για να μπορέσει να διακόψει κάποιος. Φοβούνται. Και είναι εμετικό ναι, αλλά όσοι δεν φοβούνται τρολάρουν!

-Θα το λύσουμε αυτό. Σε ευχαριστώ που μου μίλησες.

Εγώ έφυγα από την ειδησεογραφική δημοσιογραφία, αλλά το άτομο αυτό όχι. Του έγινε επίπληξη έμαθα. Καταλαβαίνεις λοιπόν; Άλλωστε πως θα διώξεις ένα κακοποιητικό ή διεφθαρμένο ή διεστραμμένο άτομο, όταν υπάρχουν ράμματα για τη δική σου γούνα; Όταν εσύ χρησιμοποιείς την ισχύ σου εναντίον άλλων;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ