Νέα καταγγελία σοκ πρόκειται να βγει στο φως της δημοσιότητας, όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ ενημερώθηκε χθες για τη νέα καταγγελία μεταξύ ανδρών και αποκάλυψε πως μόνο ο ένας από τους δύο είναι ηθοποιός.

«Χθες βράδυ βομβαρδίστηκα από τηλεφωνήματα για έναν άνθρωπο που δεν τον ήξερα και που δεν είχε έρθει καν στο ΣΕΗ αυτή η υπόθεση. Θα παρακαλέσω για κάθε καταγγελία που έρχεται να μην με βομβαρδίζουν σαν να τα γνωρίζω. Πραγματικά δεν ήξερα ούτε τον έναν άνθρωπο που καταγγέλλει, ούτε αυτόν που καταγγέλλεται. Θα βγει μια περίεργη καταγγελία. Δεν είναι και οι δύο ηθοποιοί, ο ένας είναι», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας χωρίς αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Από την άλλη ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε πως γνωρίζει τον καταγγελλόμενο και σχολίασε: «Θέλω να ζητήσω λίγη ψυχραιμία. Διακινούνται πάρα πολλά πράγματα. Επειδή εγώ είχα μια επαφή με τον άνθρωπο που αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θα κινηθεί νομικά ως οφείλει, είναι πολύ εύκολο πλέον τώρα να αρχίσει όλο αυτό να πάρει χειμαρρώδη κατάσταση και να κατηγορούμε εύκολα ο ένας τον άλλον. Να ακολουθούμε τη σωστή οδό. Πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ