Αποκαλύψεις-έκπληξη έκανε η δικηγόρος της ψυχολόγου που επισκεπτόταν η Κάρολαϊν, κ. Μάρκου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Αυτιά.

Η ίδια τόνισε πως η εντολέας της εξ αρχής κατέθεσε στην αστυνομία όσα ήξερε και φωτογράφισε ως μόνο ύποπτο τον πιλότο.

Η κ. Μάρκου ανέφερε παράλληλα ότι δόθηκαν οδηγίες από την αστυνομία στην κ. Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον 33χρονο πιλότο ότι κατέθεσε, ενώ την ίδια στιγμή μιλούσε για εκείνον με καλά λόγια στην τηλεόραση.

«Θρηνούμε και εμείς με τους γονείς της κοπέλας. Από την πρώτη βραδιά που κατέθεσε η εντολέας μου, ήταν η πρώτη που έβαλε στο κάδρο των υπόπτων τον σύζυγο. Η εντολέας μου αναζήτησε την προστασία της από εταιρεία ιδιωτικού σεκιούριτι, οι οποίοι ήταν μέχρι και χθες σε 24ωρη βάρδια κοντά της. Η κατάθεση της εντολέας μου ήταν αυτή που έβαλε στο κάδρο του νούμερο ένα υπόπτου τον δολοφόνο. Η κα. Μυλωνοπούλου κατέγραψε στην κατάθεσή της με κάθε λεπτομέρεια, που δεν έχει διαρρεύσει τίποτα από όσα κατατέθηκαν. Εκλήθη από την αστυνομία και ανταποκρίθηκε άμεσα. Όλα όσα έλεγε στα κανάλια για τον πιλότο ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τις αρχές. Ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα με όσα κατέθεσε στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Έπρεπε να το κάνει. Την αλήθεια τη γνωρίζαμε μόνο εμείς. Κατέθεσε την απόλυτη αλήθεια από την αρχή» είπε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος της ψυχολόγου.

Πηγή: fthis.gr, Καθαρή Δύναμη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ