Ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι στο «Watch my dance» στην Eurovision αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του διαγωνισμού και την διαδικασία επιλογής.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΄έμπειρο δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο, ο οποίος γίνεται συνώνυμο των αποκλειστικών και την Βεργίνα Τηλεόραση, ο Λούκας Γιώρκας δήλωσε

«ήταν πολύ αναπάντεχο, συνέβη 42 ώρες πριν καταθέσουμε τη συμμετοχή μας. Δηλαδή είχαμε δηλώσει ότι θα συμμετέχουμε στην Eurovision, θα πήγαινα με άλλο τραγούδι και 42 ώρες πριν εμπνεύστηκε σαν ιδέα το «Watch my dance», γράφτηκε, ηχογραφήθηκε και το καταθέσαμε».

«Στο πρώτο demo, μάλιστα, που στείλαμε στην ΕΡΤ για το τραγούδι, το ραπ κομμάτι το έκανα εγώ γιατί δεν είχαμε βρει ακόμα ποιος θα το κάνει. Τότε δούλευα μαζί με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα στην Ιερά Οδό. Είχαμε βρει άλλο τραγούδι, τώρα που έχουν περάσει πολλά χρόνια θα πω ότι θα πήγαινα με τραγούδι του Νίνο, ο Γιώργος Λύρας εμπνεύστηκε σαν ιδέα το Watch my Dance».

«Πήρε τηλέφωνο την Ελεάννα Βραχάλη και τον Σταύρο Χριστοδουλόπουλο και τους είπε την ιδέα του. Βράδυ Παρασκευής αυτό, Σάββατο πρωί είχαμε το τραγούδι σαν demο και Κυριακή απόγευμα πήγα στο στούντιο και το τραγούδησα. Την Δευτέρα το καταθέσαμε στην ΕΡΤ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ