Ο Λούης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν και οι αλλαγές που θα κρατήσουν το κοινό σταθερού με το ραντεβού της Παρασκευής, είναι γεγονός.

Ο stand up comedian, καθηλώνει τους Κύπριους με την τηλεοπτική και πολιτική σάτιρα ενώ χρόνο με το χρόνο αυξάνει τα ήδη μεγάλα ποσοστά που κατακτά.

Ο Λούης Πατσαλίδης σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Tv Guide Capuccino» και στην δημοσιογράφο Κατερίνα Μιχαήλου, εκμυστηρεύτηκε κάποιες από τις πολλές αλλαγές που θα δούμε.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Θα προστεθεί η ενότητα με το stand-up στην εκπομπή, εκτός από τα βίντεο, όπως εκείνο που κάναμε στο φινάλε. Επίσης σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει και ένα challenge με celebrities ή με γνωστά πρόσωπα. Ελπίζω ότι θα έχουμε καλεσμένους για να μπορέσουμε να κάνουμε παιχνίδια και με τον κόσμο και με τους καλεσμένους. Αυτές είναι κάποιες από τις αλλαγές που μπορούμε να ανακοινώσουμε. Θα τα μάθετε όλα στην πορεία. ..

Θα ανανεωθούμε και σε περιεχόμενο και σε πρόσωπα και σκηνικό. Επίσης θα ενταχθεί και ένα πρόσωπο έκπληξη στην εκπομπή, θα προσθέσουμε κάποιες θεματικές και θα αφαιρέσουμε άλλες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ