Αποκάλυψη από την Ελισάβετ Μουτάφη: “Νόσησα από κορωνοϊό – Είναι πολύ άγριο να είσαι μόνος”

“Έβλεπα από το ματάκι της πόρτας να μου φέρνουν πράγματα οι άνθρωποι μου με μάσκες και γάντια”

Αποκαλυπτική όσο ποτέ ήταν η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς “Το Μυστικό της Πεταλούδας”, Ελισάβετ Μουτάφη.

Η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στον Κώστα Καρνάκη και την εκπομπή “Καλύτερα Δε γίνεται” αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι νόσησε από κορωνοϊό, γεγονός που το ξεπέρασε. Η ίδια ανέφερε για πρώτη φορά.

“Πριν μία εβδομάδα πέρασα τον ιό. Ήμουν θετική στον ιό, τον πέρασα πολύ ελαφριά, ήμουν από τους πολύ τυχερούς. Αλλά πρέπει να πω στον κόσμο ότι είναι πολύ άγριο να είσαι μόνος σου. Και μάλιστα το περνούσα και ελαφριά. Γιατί και ο σύζυγός μου και οι άνθρωποί μου έφυγαν από το σπίτι γιατί δεν επιτρεπόταν να μείνουν μαζί μου και ευτυχώς βρέθηκαν αρνητικοί. Και έβλεπα από το ματάκι της πόρτας να μου φέρνουν πράγματα οι άνθρωποι μου με μάσκες με γάντια, είναι άγριο για την ψυχολογία του ανθρώπου. Είναι άγριο για την ψυχολογία του ανθρώπου. Εγώ έκανα τεστ κάθε εβδομάδα και αυτό μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη, από μια βλακειούλα, φαντάσου να μην προσέχουμε. Λέω την αλήθεια μου»

Η Ελισάβετ Μουτάφη μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη σειρά του ΡΙΚ “Το Μυστικό της Πεταλούδας”, με έναν ρόλο σταθμό. Η ίδια δήλωσε:

Είναι ένας ρόλος που έχει το τραγικό σημείο της ηρωίδας που φτάνει στην ιδέα της τραγωδίας. Είναι μια γυναίκα που έχει χάσει δυο παιδιά από τον άνδρα της, και έχει αλλάξει ζωή και μετά τον βρίσκει μπροστά της. Είπα κατευθείαν το ναι λόγω των συντελεστών της σεναριογράφου Άντα Γκουρμπαλή και του σκηνοθέτη Σταύρου Ποταμάρη

.