Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κυρίως μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η ατάκα της πως ντρέπεται για κάποια πρόσωπα που συνάντησε εκεί μετά τα όσα τους είχε κάνει στο παρελθόν. Η συγκεκριμένη ατάκα έκανε πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz να ξεσπάσουν εναντίον της, όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου μέσα από τον αέρα της εκπομπής που συμμετέχει ”Open Weekend” ότι ενώ είχε επιλεγεί αρχικά για να βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής ”Happy Day” την χρονιά που ξεκίνησε, τελικά απορρίφθηκε λόγω παρέμβασης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Αρχικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Ακόμα κι εγώ που και δουλειά έχω χάσει από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την έχω κρίνει για τις τηλεοπτικές της επιδόσεις πάρα πολύ…». Σε αυτό το σημείο τον διέκοψε η Ελένη Τσολάκη ρωτώντας σε ποια δουλειά αναφέρεται κι εκείνος είπε: «Το Happy Day. Στην αρχή ήταν να είμαστε μαζί με τη Σταματίνα, τα τρία μας».

«Αφού κάναμε το δοκιμαστικό και είδαμε ότι ήσουν πάρα πολύ καλός και συμφωνήσαμε όλοι ότι ήταν πολύ ωραία η παρέα που είχε στηθεί και με τον Παπανώτα, τελικά μας είπαν ότι δεν μπορεί να είναι ο Λάμπρος και ότι κάτι είχες πει ή είχες γράψει για την Κωνσταντίνα και πήραμε τον Νίκο Αναδιώτη», διευκρίνισε η Ελένη Τσολάκη.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επέμεινε και τόνισε πως δε μπορεί να εξηγήσει όσα πραγματικά θέλει να πει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον ALPHA: «Όλη η αλήθεια είναι πολύ μεγάλη, δεν μπορούμε να την εξηγήσουμε».

Δείτε στο 2:27 τι αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ