Η top makeup – artist της Κύπρου, Ilona Garamvolgyi συνεχίζει με το “Makeup Meeting” που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο!

“Makeup Meeting” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Μέχρι στιγμής απολαύσαμε την Χριστιάνα Αριστοτέλους, την Γιώτα Κουφαλίδου και τώρα για το το τρίτο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής, μια αγαπημένη παρουσιάστρια, που δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις. Ο λόγος; Για την Γωγώ Αλεξανδρινού, μια γυναίκα που δεν διστάζει να μιλάει έξω από τα δόντια και να δείχνει την δυναμικότητα του χαρακτήρα της.

Οι δυο αγαπημένες φίλες, θα κάτσουν μπροστά στον χαρακτηριστικό καθρέφτη της εκπομπής, όπου θα αναλύσουν τα “μυστικά” ομορφιάς τους, θα δώσουν tips αλλά θα κάνουν και μια ξεχωριστή γυναικεία συζήτηση για τις δύσκολες και ευτυχισμένες στιγμές στην πάροδο των ετών.

Ένα sneakpeak κυκλοφόρησε στα social media του HELLO! Cyprus, και όπως θα δείτε, η Γωγώ Αλεξανδρινού, με την ειλικρίνεια που την διακατέχει, αποκαλύπτει τους λόγους που ο κόσμος και τα άτομα του χώρου της αποδίδουν τον τίτλο της “αυστηρής” και της “ξινής”, ενώ ξεδιπλώνει στην Ilona την πιο ευαίσθητη πλευρά της.

Πάρτε μια μικρή γεύση και ετοιμαστείτε για ένα επεισόδιο που θα τα έχει όλα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ