Λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα στον Alpha Κύπρου, το “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, σειρά του Mega Ελλάδος, φαίνεται πως έχει πάρει ήδη τον δρόμο για… διεθνή καριέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Κωνσταντίνου Αντωνάτου και του yupiii.gr , ο διάσημος δημιουργός βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις με το Netflix ώστε η νεά του σειρά να ενταχθεί στο μενού της διάσημης συνδρομητικής πλατφόρμας. Οι επαφές αυτές, όπως όλα δείχνουν, απέδωσαν και έτσι κατά πάσα πιθανότητα ο “Maestro”, αν όλα πάνε καλά μέχρι και την τελευταία στιγμή, θα βρίσκεται μέσα στους επόμενους μήνες στο Netflix.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο “Maestro” κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 22:15 στον Alpha Κύπρου με μία συγκλονιστική ιστορία που ξεδιπλώνεται στα εννέα επεισόδια του πρώτου κύκλου ενώ ήδη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αποκαλύψει πως βρίσκεται στο στάδιο της συγγραφής της συνέχειας της σειράς, διάρκειας επίσης εννέα επεισοδίων. Μάλιστα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε επιβεβαιώσει από την πρώτη στιγμή πως η νέα του σειρά είναι “φτιαγμένη” με βλέμμα προς τις χώρες του εξωτερικού, γι’ αυτό και άλλαξε τίτλο από “Δάσκαλος” σε “Maestro” ώστε να αποφευχθεί η όποια απαραίτητη αλλαγή τίτλου όταν εκείνη ξεπερνούσε τα σύνορα της ελληνικής τηλεόρασης.

Στη σειρά, πέρα από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, πρωταγωνιστούν οι: Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Στο αποψινό, πρώτο επεισόδιο του “Maestro”, o Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ