Η αγαπημένη σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου συνόδευσαν τον αξέχαστο τραγουδιστή στην τελευταία του κατοικία.

Η τελετή της κηδείας είναι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, με δημοτική δαπάνη, και οι σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του τον αποχαιρετούν.

Πιασμένες από το χέρι έδειχναν πίσω από τα μαύρα γυαλιά τους και τις μάσκες ότι ο πόνος τους είναι αβάσταχτος. Η Μαρία Βοσκοπούλου εμφανώς καταβεβλημένη είχε εκφράσει και το δημόσιο “σ’ αγαπώ” στον πατέρα της με μια φωτογραφία τους στο Instagram.

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού άφησε πίσω του την τελευταία του σύζυγο, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου. Ο γάμος τους έγινε στις 2 Αυγούστου του 1996 στο Δημαρχείο της Κέρκυρας, ενώ πέντε χρόνια μετά ήρθε στη ζωή η κόρη τους. Aποτέλεσαν αναμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια, και πάντοτε κρατούσαν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Η Άντζελα Γκερέκου τον αγαπούσε, τον θαύμαζε και στάθηκε δίπλα του από την αρχή μέχρι το τέλος!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ