Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα, το οποίο υποστήριζε ότι η Άντζελα Γκερέκου έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και ότι διατηρεί δεσμό με επιχειρηματία.

Το εν λόγω δημοσίευμα έσπευσε να το διαψεύσει με μια ανάρτηση στα social media, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες».

Το συγκεκριμένο post ξεπέρασε τις 13.000 likes, ενώ πλήθος κόσμου εξέφρασε την υποστήριξή του προς το πρόσωπό της, επισημαίνοντας ότι αποτελεί Κυρία και ότι δεν χρειάζεται να δίνει σημασία σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

«Aντζελα μου σε χτυπούν οι συνήθεις αχρείοι Μην σκιάζεσαι! Σωστά απαντάς» της έγραψε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, ενώ η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη της έκανε το εξής σχόλιο: «Κορίτσι μου». H Σάντρα Βουτσά ανέφερε: «Δυστυχώς υπάρχουν πλέον αρκετοί που ούτε σέβονται, ούτε διασταυρώνουν, ούτε έχουν πρόβλημα να γράψουν οτιδήποτε τους κατέβει στο κεφάλι. Δυστυχως… Πάντως ότι βγαίνει δημόσια το “χτυπάς” απαντώντας δημόσια… Ετσι νομίζω ότι είναι καλύτερα…».

Ωστόσο, εκτός από τους ανανωρίσιμους ανθρώπους, αρκετοί ήταν κι εκείνοι εκτός χώρου που τη στήριξαν με τα σχόλιά τους.

«Και που τα γράφουν τι έγινε…. Έχετε αποδείξει ποια είστε τόσα χρόνια… Μια Κυρία!!!». «Ενα RESPECT σε εσάς και στην καρδιά σας. Τα λόγια περιττά». «Είσαστε μια κυρία μην ακούτε κανένα πρέπει να ντρέπονται πού γράφουν τέτοια πράγματα». «Μην ασχολείσαι με πικρόχολους. Ο Τόλης σε ήθελε χαρούμενη». «Μην ασχολείσαι Άντζελα οι κακεντρεχείς πάντα θα λένε κοίτα τον εαυτό σου και το παιδί σου». «Kανενας σεβασμός, λυπάμαι πολύ». «Εύχομαι να είστε πάντα καλά και να καμαρώνετε την όμορφη κορούλα σας» ανέφεραν οι followers της.

Συντάκτης: Σάββας Μπίτζας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ