Η Άντζελα Γκερέκου λίγες μέρες μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό το δικό της και της κόρης της, Μαρίας Βοσκοπούλου και αναφέρθηκε στα έξοδα της κηδείας του αξέχαστου τραγουδιστή.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, θέλησε να βάλει τα πράγματα σε σειρά, σχετικά με τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συμπαράστασή του στις δύσκολες ώρες που διανύει μαζί με την κόρη της.

Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του. Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας» αναφέρει μεταξύ άλλων η δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της Άντζελας Γκερέκου στο Facebook.

Δείτε εδώ τη δημοσίευση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ