Η ηθοποιός επισκέφθηκε τοπικό κατάστημα της Αρεόπολης, όπου ετοίμασε το διασημότερο γλυκό της Μάνης. Με αφορμή την επίσκεψή της στη Μάνη, στα τέλη Ιουνίου, ως επίσημη ομιλήτρια για την 196η Επέτειο από τη Μάχη του Διρού, η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, η ηθοποιός επισκέφθηκε τοπικό κατάστημα της Αρεόπολης όπου ετοίμασε το διασημότερο γλυκό της Μάνης, την παραδοσιακή γαλατόπιτα.

Η κα Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube σχετικό βίντεο, όπου αναφέρθηκε και στη δεύτερη ιδιότητά της, εκείνη της ηθοποιού, και ειδικότερα στον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως «Αθηνά» στην επιτυχημένη σειρά «Η γη της ελιάς».

«Βρισκόμαστε στην Αρεόπολη, στη Μάνη. Η γη της ελιάς λοιπόν. Και συγκεκριμένα, εκτός από Άντζελα είμαι και Αθηνά όπως ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα πείραγμα στον ήρωα της σειράς, τον «Πότη» ο οποίος φημίζεται για τις γαλατόπιτές του. «Θα σας παρουσιάσουμε μια αυθεντική συνταγή γαλατόπιτας. Ελπίζω να μη ζηλέψει ο Πότης. Είμαι σίγουρη ότι θα του φτιάξω μια εξαιρετική γαλατόπιτα και θα αλλάξει προμηθευτή».

Το βίντεο θα προβληθεί στην εναρκτήρια εκδήλωση του #1o_Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: #PeloponneseFoodStories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού, το οποίο πρόκειται να λάβει χώρα την Κυριακή και τη Δευτέρα 17 και 18 Ιουλίου στην Αρεόπολη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ