Η Άντζελα Δημητρίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Άλλωστε, όταν αποφασίζει να μιλήσει το κάνει χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τους γονείς της, τη περίοδο που δούλευε σε εργοστάσιο και εξομολογήθηκε ειλικρινά ότι δεν περίμενε να γίνει star.

«Είμαι παιδί μεγαλωμένο με χωρισμένους γονείς, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμέμνη που έχω ακόμα τη μητέρα μου. Μπόρεσε να έχει αυτά τα παιδιά τα καλά που έχει. Τον έναν μου αδερφό τον έχασα το 2007 και αισθάνομαι πάντα στιε γιορτές πολύ περίεργα. Τον νιώθω», ανέφερε αρχικά η Άντζελα.

Στη συνέχεια, η Άντζελα Δημητρίου εξομολογήθηκε πως η μητέρα της ήθελε να γίνει γιατρός, καθώς «ήταν το όνειρό της». Ωστόσο, εκείνη παραδέχτηκε πως η επιθυμία της ήταν να γίνει τραγουδίστρια, και δήλωσε πως από μικρή όταν άκουγε μουσική ενθουσιαζόταν.

«Η μητέρα μου με ήθελε γιατρό. όταν βγήκα στο τραγούδι έλεγαν ότι δεν είναι καλό. Αλλά εγώ ακολούθησα τον δρόμο μου», τόνισε η Άντζελα Δημητρίου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν περίμενε ότι θα γίνει τόσο μεγάλη star.

«Δεν περίμενα όταν ήμουν 18 ετών να γίνω star. Μετά τo 1979 γύρισε το κουμπί», σημείωσε η ερμηνεύτρια των μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών επιτυχιών.

Παράλληλα, η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε ότι οπ πρώτος μισθός που έλαβε δόθηκε σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και διηγήθηκε την ιστορία για πρώτη φορά.

«Δεν το ΄χω πει πουθενά. Βγήκα στη γειτονιά, πήγα στο μπακάλικο και τα έδωσα στα παιδάκια της γειτονιάς».

Επιππλέον, μίλησε για τον πρώτο της έρωτα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, και έκανε μια ωραία εξομολόγηση.

Ακόμα, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για τη σχέσης τημς τον Γ. Λεβεντάκη.

One and only Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι μεν ντίβα αλλά είμαι προσιτή»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ