Μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους στη ζωή της διανύει η Άντρεα Κυριάκου, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Έτσι, σε λίγο καιρό η οικογένεια Μερκή θα μεγαλώσει και ο μικρός Λαμπρινός θα αποκτήσει αδελφάκι.

Το γνωστό μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού εποτελεί και μέρος της δουλειάς της, και κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της,λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της και ειδικά τις γυναίκες που έχουν τον ρόλο της μητέρας, ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την μητρότητα. Η ίδια εξομολογείται τις ανησυχίες που είχε στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον Λαμπρινό και εκφράζει την άποψή της για το που πρέπει να εστιάσει μια μητέρα όταν μεγαλώνει ένα παιδί.

Δείτε το μήνυμα και την φωτογραφία που μοιράστηκε:

Μανούλα μην προσπαθείς να φτάσεις το τέλειο. Όταν σε αυτή την κοιλιά φιλοξενούσα τον Λαμπρινό μας, πέρασα αμέτρητες ώρες διαβάζοντας για διατροφή που βοηθάει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, βιβλία διαπαιδαγώγησης, ψυχολογίας, για το πως λειτουργεί ο εγκέφαλος των παιδιών.

Πολλά από αυτά δεν μπόρεσαν ποτέ να εφαρμοστούν στην πράξη γιατί κάθε παιδί έχει διαφορετικές ανάγκες. Πίστεψε με, θα είσαι η μαμά που έχει ανάγκη το παιδί σου. Αυτό που χρειάζεται πάνω απ’όλα είναι αγάπη. Και την αγάπη δεν τη βρίσκεις σε κανένα βιβλίο, δε διδάσκεται σε κανένα σχολείο ή πανεπιστήμιο. Ειδικά η μητρική που είναι ασύγκριτη, αστείρευτη…

Αυτή τη φορά ξέρω (συνεχίζω μεν το διάβασμα 😅 γιατί το αγαπώ, αλλά με λιγότερες προσδοκίες) πως η αγάπη θα μου δείξει την κατεύθυνση, θα ανοίξει δρόμους…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ