Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της διανύει η Αντωνία Χαραλάμπους, αφού η ζωή της έχει αλλάξει με τον ερχομό του γιού της στη ζωή. Η Κύπρια ηθοποιός έκανε πρόσφατα την έκπληξη και μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιού της, Ανδριανού.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Downtown, η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την νέα της ιδιότητα ως μανούλα αλλά και για την επαγγελματική της ζωή. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Τάνιας Νεοκλέους, για το αν υπήρξε στιγμή που δέχθηκε αμφισβήτηση στο να ανταπεξέλθει το ίδιο στη δουλειά με την έλευση του γιού της στη ζωή της, η Αντωνία Χαραλάμπους απάντησε θετικά και αποκάλυψε ότι πράγματι έζησε τέτοιο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι ”Έχει τύχει να ρωτήσει σκηνοθέτης για μένα και κάποιος συνάδελφος, έφερε σαν αποτρεπτικό παράγοντα, στο να πάρω τη δουλειά, το ότι έγινα πρόσφατα μάνα. Και τελικά, όντως επηρέασε η γνώμη του. Δηλαδή, αποφάσισε αυτός για μένα, αν μπορώ ή όχι, να ανταπεξέλθω. Μια γυναίκα, μπορεί να έχει και παιδί και προσωπικότητα και θέση εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ